Szolgáltatásaink

Könyvelőirodánk teljes körű könyvelői számviteli, adózási, bérszámfejtési, tanácsadási tevékenységek ellátására vállal megbízást.
Ezen tevékenységek magukba foglalják a havi rendszeres kettős könyvelést, a számviteli törvény szerinti éves beszámoló vagy az egyszerűsített éves beszámoló összeállítását, az ügyfelek által igényelt kimutatások, nyilvántartások elkészítését, valamint a teljes körű cégképviseletet az APEH-nál, TB-nál, magánnyugdíjpénztáraknál. Visszamenőleges könyvelést is vállalunk.

Könyvelés
Egyszeres- és kettős főkönyvi könyvelés, analitikák vezetése, adóbevallások és egyszerűsített, valamint éves beszámolók készítése igény szerinti rendszerességgel.

Bérszámfejtés
Társadalombiztosítási kifizetőhelyi és kifizetőhellyel nem rendelkező társaságok bérszámfejtése, magánnyugdíjpénztári és társadalombiztosítási ügyintézése, adó és NYENYI adatszolgáltatásai korszerű számítástechnikai úton.

Adótanácsadás
Ügyfeleink részére folyamatos és legális adókímélő tanácsok, illetve egyedi adózási szaktanácsadások.

Ügyvitel-szervezési szaktanácsadás
Korszerű és az igényes vállalatvezetés szükségleteihez igazodó ügyviteli folyamatok kialakítása és karbantartása.

Minőségbiztosítás

Cégalapítással, átalakulással, végelszámolással kapcsolatos tanácsadás és ügyintézés
Induló és változások előtt álló társaságok, szervezetek adminisztratív és jogi támogatása az adózás, ügyvitel és számvitel területein.

© Copyright 2023. Sanor Consulting Kft. | Minden jog fenttartva!